Pelaa kuin viimeistä kesäpäivää! Skrollin Assembly Summer 2018 -tärpit

Tästä se taas lähtee! Skrollin Assembly Summer 2018 -osasto.

Skrolli on osallistunut Assemblyille ensimmäisestä julkaisuvuodestaan 2013 lähtien. Olemme luonnollisesti mukana tänäkin vuonna – Skrollin tapaan aina ajassa kiinni eli tällä kertaa esports-hikinauha kireällä! Kumppanikattauksemme on myös pinkeä.

Tätä sopii odottaa:

 • Skrolli ❤️ Quake -turnaus. Assyjen kovinta esportsia. Tule kokeilemaan ovatko vanhat taidot vielä tallessa tai mitä se Quake on mistä isä aina puhuu? Turnaus vedetään ajanmukaisella kalustolla, tietenkin. Karsinnat to – la ja grande finale on lauantaina klo 17:00.
   
 • Suomen Pelimuseo. Rakas yhteistyökumppanimme Suomen Pelimuseo rahtaa taas Tampereelta osastollemme kattavan kattauksen legendaarista arcade-rautaa: Columns, Phoenix, Top Speed, Turbo Outrun ja Xevious. Tervetuloa pelaamaan!
   
 • Disobey. Suomen ykköshakkeritapahtuma on myös mukana Skrollin osastolla. Disobey-tapahtuman tietomurtohaasteiden hengessä voit osallistua haasteeseen ja voittaa palkinnon! Lue lisää Disobey-haasteiden taustoista Skrollin blogista.
   
 • Retro Rewind. Lisäksi uusi suomenkelinen retropelaajien ja pelikeräilijöiden oma lehti Retro Rewind on vieraanamme Skrolli-osastolla. Retro Rewindin voi myös ostaa mukaan tai tilata kätevästi Skrollin kautta.
   
 • Demoseinä ja retropelejä. Skrollin osastolla voi tietenkin myös huilata sohvilla demoscenen tuotosten parhaimmistoa ihaillen tai elää konesotaa uudelleen klassisen Amiga-Atari-linkkipelin kautta.
   
 • Skrolli-kauppa. Luonnollisesti tuomme mukanamme myös Skrolli-kaupan. Tervetuloa tekemään edullisia lehtilöytöjä, tankkaamaan klassikkonumeroita tai uusia sekä varmistamaan Skrolli-tilauksesi jatkuvuus.

Tervetuloa!

Skrollin osaston löydät sponsorialueen Scene Loungen puoleisesta päädystä, kuinkas muuten (karttapaikka 14).

Janne Sirén
Digipäällikkö, Skrolli

p.s. Läsnäolomme on vuosien saatossa ”vähän” paisunut pöydästä ja pöytäliinasta: