Mediakortti

Skrolli on suomalainen tietokonekulttuurin erikoislehti – lehti harrastajilta harrastajille. Sen lukijat ovat intohimoisen kiinnostuneita tietokoneista, tekniikasta, ohjelmistoista sekä kaikista näihin liittyvistä mahdollisuuksista. Heidän kiinnostuksen kohteita ovat niin uudet kuin vanhat tietokoneet, näille tehdyt ohjelmistot ja erityisesti omien kykyjen kasvattaminen näiden parissa.

Skrollin lukijat ovat monesti it-alalla töissä tai opiskelevat alalle korkeakouluissa. He ovat tuttavapiireissään tekniikkaosaajia, joiden mielipiteelle annetaan paljon painoa hankinnoissa ja käytössä. Skrollissa ilmoittamalla tavoitat tekniikan asiantuntijat ainutlaatuisella tavalla.

Ota yhteyttä: myynti@skrolli.fi, Toni Kuokkanen/toni@skrolli.fi

Aineiston toimitusosoite: aineistot@skrolli.fi

Mainoskoot

1 sivu 210 x 297 mm 1250 €
1/2 sivua 102,5 x 297 mm 750 €
1/4 sivua 102,5 x 148,5 mm 500 €
takakansi 210 x 264,5 mm 1500 €

Skrolli ei julkaise advertoriaaleja.

Hintoihin lisätään 24 % ALV.

Hintojen muutokset

Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien. Korotukset koskevat myös jo tehtyjä ilmoitusvarauksia. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hintojen muutoksista pyritään ilmoittamaan kuukautta ennen voimaantuloa.

Vastuut ja reklamaatiot

Lehden suurin vastuu ilmoitusten julkaisemisessa sattuneesta virheestä on ilmoituksen hinta. Lehti ei vastaa ilmoituksen poisjäämisen aiheuttamista vahingoista, eikä siitä jos ilmoitusta ei voida julkaista määrättynä päivänä tai käsikirjoituksen mukaisesti.

Tekniset tiedot

Lehden koko: 210 297 mm
Leikkausvara: 3 mm
Marginaalit: ylä 11 mm, ala 19,3 mm, sisä 15 mm, ulko 10 mm
Painomenetelmä: Offset
Kansipaperi: Arctic Silk+ 170 g/m2, lakattu
Sisäsivupaperi: Arctic Silk+ 115 g/m2, lakattu
Sidontatapa: Stiftaus

Lataa mediakortti