Tee Skrolli-trolli-piparimuotti, rapsuta pupuja

Skrolli julkaisi vapaasti levitettävän, itse tulostettavan Skrolli-trolli-piparimuotin piparien ja 3D-tulostamisen ystäville? Nyt voit teettää oman trollisi tamperelaisessa tulostuskahvilassa.

Kaikillahan ei ole 3D-tulostinta tai sellaisen käyttömahdollisuutta, mutta apu on onneksi lähellä, ainakin joillekin. Jos näet asut Pirkanmaalla tai olet joskus kulkemassa Tampereen kautta, niin 3D Crush Café auttaa! Paikka kertoo olevansa ”tavallinen kahvila erikoisilla palveluilla”, ja näitä jälkimmäisiä ovat muun muassa 3D-tulostamismahdollisuus, alakerran pelihuone ja tietenkin ystävälliset puput. Kyllä – täällä yhdistyvät niin kahvittelu, tekniikkavimpaimet kuin pehmeiden ja ystävällisten pupujen kanssa seurustelu.

Skrolli-trolli 3D

Ja niinhän Skrolli vei ”pupukahvilaan” sekä kasan lehtiä luettavaksi että Skrolli-trollin 3D-piparimallin tulostettavaksi.

Pipari- ja trollinälkäiset voivatkin nyt piipahtaa kahvilassa ja tulostaa Skrolli-trollin kahdeksan (8) euron hintaan.

Tulostaminen kestää noin kaksi tuntia, joten tilauksen voi tehdä myös etukäteen tai käydä ensin tilaamassa/maksamassa trollin ja palata noutamaan sen myöhemmin. Toki tulostusta voi odotella myös kahvien, leivosten, sarjisten tai pupunrapsutuksen merkeissä.

3D Crush Café löytyy Tampereen keskustasta Itsenäisyydenkatu 10, tarkista aukioloajat netistä:  http://www.3dcrush.fi/

Lisätietoja: Hyvää joulua! 3D-tulosta Skrolli-piparimuotti

 

Skrolli-trolli 3D

Skrolli-trolli 3D

Skrolli-trolli 3D

Skrolli-trolli 3D

Skrolli-trolli 3D

Uusi kommentti