Skrolli – Digitaalinen lehti

Skrollista on kaksi täysin digitaalista versiota: pdf-lehti, joka toimitetaan pdf-tiedostona, sekä digilehti, joka on Skrolli-sovelluksella luettava painos.

1. Pdf-lehti: Skrollin pdf-lehden voi tilata Skrolli-kaupasta, joko erikseen tai osana paperilehden tilausta.

2. Digilehti: Skrollin digilehtiä voi ostaa ja tilata Skrolli-sovelluksen kautta. Lataa Skrolli-sovellus Androidille, iPhonelle tai iPadille alla olevista sovelluskauppojen linkeistä.

Digitaalisten lehtien ajantasaiset hintatiedot ja tilauspaketit löytyvät e.m. kaupoista sekä Skrolli-sovelluksesta.Tiedote: Skrolli nyt myös digilehtenä 2.2.2017

Skrolli-sovelluksen käyttäminen ja digilehtiostosten lukeminen edellyttää yhteyttä sovelluskauppaan ja pilvipalveluun, jotka ovat käytössä toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla. Mikäli tämän sovelluksen tai pilvipalvelun tarjoaminen jostain syystä päättyisi, tuote voidaan korvata tarjoamalla vastaavat digitaaliset lehdet pdf-tiedostoina.

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google Inc.