Etsintäkuulutus: Illuminatus

Julkaisimme kansainvälisen etsintäkuulutuksen Illuminatus-avaruuspelistä!

Ei Skrolli International Editionissa julkaistusta pelidemostamme, joka löytyy edelleen skrolli.fi:stä, tai alkuperäisestä Niko Nirvin mielikuvituksen ilmaveivistä, joka on toivottavasti turvassa jokaisen kodin MikroBitti-kansiossa tai ainakin mikrobitti.fi:n tilaaja-arkistossa… vaan siitä kolmannesta versiosta:

Games That Weren’t on voittoa tavoittelematon digitalisointiprojekti, joka pyrkii säilömään kesken/julkaisematta jääneitä pelejä ja niiden historiaa sekä tuomaan näitä yleisön saataville. Projektin vetäjä Frank Gasking on julkaissut myös The Games That Weren’t -kirjan, jota voi tilata osoitteen gtwbook.co.uk kautta.

Toivottavasti tämä houkuttelee Illuminatuksen (toistaiseksi) viimeisen tarinan valoon.

Janne Sirén