Skrolli-kauppa


Tilaa Skrolli paperilehti 2024 (4 numeroa, 2024.1–2024.4, Suomeen)

Hinta : 37.90

Tilaa Skrollin koko vuosikerta 2024 paperilehtenä Suomeen. Paperilehden tilaajat saavat sekä paperilehden postissa että DRM-vapaan pdf-näköislehden sähköpostissa. Toimitus Suomeen (tilaus ulkomaille täällä).

Lähetämme sähköiset pdf-lehdet sekä mahdolliset tilaustasi koskevat yhteydenottomme pääasiassa sähköpostitse. Varmista siis, että sähköpostiosoitteesi on tilauksella oikein ja muista tarkistaa roskapostisuodattimesi, mikäli odotat meiltä postia.

Uudet ja vanhat tilaajat: Tämä tilaus sopii sekä uusille että vanhoille Skrollin tilaajille. Skrolli-tilaukset päättyvät automaattisesti kulloinkin maksetun jakson lopussa. Mikäli olet Skrollin paperilehden aikaisemman vuosikerran tilaaja, voit siis jatkaa tilaustasi vuodella tilaamalla tämän tuotteen – toinen vaihtoehto tilauksen uusimiseen on maksaa alkuvuodesta vanhoille tilaajille (sähkö)postitettava tilisiirto.


Skrolli on suomalainen tietokonekulttuurin erikoislehti, joka on suunnattu tee-se-itse-tekijälle, koodaajalle, elektroniikan rakentelijalle, pelaajalle – uuden ja vanhan tietokonekulttuurin ystävälle.

Lehtemme painottaa sellaisia aiheita ja näkökulmia, joita kaupallisempi tekniikkamedia väheksyy. Se korostaa tee-se-itse-asennetta, intohimoista viihtymistä tietotekniikan parissa sekä syvää paneutumista asioihin.

Tee-se-itse- ja ohjelmointiasian lisäksi Skrollissa on runsaasti pelijuttuja, katsauksia tietotekniikan ilmiöihin ja avoimen lähdekoodin projekteihin sekä muuhun tietotekniikkaa lähellä olevaan harrastamiseen. Skrollista löydät nykyhetken ja tulevaisuuden lisäksi tietotekniikan ja tietokoneharrastuksen historiaa, usein sopivasti tähän päivään tuotuna.

Emme kerro pelkästään tekniikasta ja sen kanssa askaroinnista vaan myös siihen liittyvästä yhteisöllisyydestä. Skrolli edustaa monia erilaisia tietoteknisiä tekemiskulttuureita ja pyrkii lähentämään niitä toisiinsa. Ihanteenamme on pysyvyys. Pyrimme tekemään lehteä, jonka pariin ihmiset haluavat palata toistekin. Uutiset jätämme netin puolelle.

Skrolli on juuriaan myöten yhteisöllinen nettiprojekti. Se syntyi nettimeeminä, sen kannattajat ja tekijät kokoontuvat avoimilla pikaviestikanavilla, ja kaikkia kiinnostuneita kannustetaan osallistumaan projektiin.


Takaisin listaukseen