Skrolli-kauppa


Skrolli digilehdet – 2013-2019 (vanhat vuosikerrat alkaen)

Hinnat alkaen 6,99 € / vuosikerta (2017). Myös irtonumeroina.

Skrollin vuosikertoja digilehtipakettina Androidille, iPhonelle tai iPadille sovelluskaupasta. Digilehdellä tarkoitetaan Skrolli-sovelluksella luettavaa lehteä. Saat lehdet luettavaksi Skrolli-sovellukseen.


Skrolli on pääosin vapaaehtoisvoimin toimitettava tietokonekulttuurin erikoislehti. Lehtemme painottaa sellaisia aiheita ja näkökulmia, joita kaupallisempi tekniikkamedia väheksyy. Se korostaa tee-se-itse-asennetta, intohimoista viihtymistä tietotekniikan parissa sekä syvää paneutumista asioihin.

Tee-se-itse- ja ohjelmointiasian lisäksi Skrollissa on runsaasti pelijuttuja, katsauksia tietotekniikan ilmiöihin ja avoimen lähdekoodin projekteihin sekä muuhun tietotekniikkaa lähellä olevaan harrastamiseen. Skrollista löydät nykyhetken ja tulevaisuuden lisäksi tietotekniikan ja tietokoneharrastuksen historiaa, usein sopivasti tähän päivään tuotuna.

Emme kerro pelkästään tekniikasta ja sen kanssa askaroinnista vaan myös siihen liittyvästä yhteisöllisyydestä. Skrolli edustaa monia erilaisia tietoteknisiä tekemiskulttuureita ja pyrkii lähentämään niitä toisiinsa. Ihanteenamme on pysyvyys. Pyrimme tekemään lehteä, jonka pariin ihmiset haluavat palata toistekin. Uutiset jätämme netin puolelle.

Skrolli on juuriaan myöten yhteisöllinen nettiprojekti. Se syntyi nettimeeminä, sen kannattajat ja tekijät kokoontuvat avoimilla IRC-kanavilla, ja kaikkia kiinnostuneita kannustetaan osallistumaan projektiin.


Skrolli-sovelluksen käyttäminen ja digilehtiostosten lukeminen edellyttää yhteyttä sovelluskauppaan ja pilvipalveluun, jotka ovat käytössä toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla. Mikäli tämän sovelluksen tai pilvipalvelun tarjoaminen jostain syystä päättyisi, tuote voidaan korvata tarjoamalla vastaavat digitaaliset lehdet pdf-tiedostoina.

Kategoria:

Takaisin listaukseen