fi en

Skrolli Party on täällä taas!

Skrolli Party on Skrollin tekijöiden ja lukijoiden oma demoparty! Koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen tapahtuma järjestetään neljännen kerran lauantaina 23. syyskuuta 2023. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Mukaan mahtuu vähintään 30 ensimmäisenä paikan varannutta! Skrollin tekijöillä on etuoikeus puoleen paikoista.

Voit seurata striimiä partyiltä Oldskoolin Peertubessa

Partyjen kutsuintro julkaistiin Assembly Summer 2023:n demokompossa ja on ladattavissa Linuxille. Windows-versio julkaistaan myöhemmin. Jos sinulla ei ole sopivaa ajoympäristöä, voit katsoa kutsuintron myös alta tai Youtubesta.

Katso myös kuvat ja tulokset aiemmilta vuosilta: 2017, 2018 ja 2019!

Partypaikka

Tapahtumapaikkana on Sihi Lounge Espoon Hannuksessa.

Saapumisohje

Partypaikan osoite on Ennekuja 2, samassa rakennuksessa Würthin rautakaupan kanssa. Lähimmät julkisen liikenteen pysäkit ovat Kaitaan metroasema, Hannuksenpellon bussipysäkki (bussi 544) ja Finnoonsolmun bussipysäkki Länsiväylän varressa (bussi 510 ym).


View Larger Map

Kompot

Partyillä järjestetään kaksi scenekompoa: realtime ja wild. Reaaliaikasarjassa kisataan suoritettavilla ohjelmilla jotka tuottavat kuvan ja äänen reaaliajassa. Käytetty alusta voi olla vanha tai uusi, kunhan se kykenee suorittamaan ohjelmaa.

Villiin sarjaan voi osallistua millä vain mikä on esitettävissä valkokankaalla ja/tai kaiuttimella. Teos voi olla kuva, etukäteen renderöity animaatio, musiikkikappale tai vaikka videoitu performanssi. Tuo jotain laatikon ulkopuolelta ja yllätä meidät!

Säännöt löytyvät omalta sivultaan.

Aikataulu

Tapahtumapäivä on lauantai 23.9.2023.

16:00Skrolli Party alkaa
17:00Kompoentryjen deadline
17:00Demoshow (visy)
20:00Kompot: Wild ja realtime, välissä äänestystauko
22:00Nebawanganza
23:00Kompojen äänestys päättyy
23:30Palkintojen jako
00:00Skrolli Party päättyy

Sauna on lämmin koko tapahtuman ajan. Oma pyyhe mukaan.

Ruoka ja juoma

Tarjolla on pientä naposteltavaa, juomaa alkoholilla ja ilman sekä pizzaa. Myös omia eväitä saa tuoda.

Järjestäjät

Pääjärjestäjä
Mikko "The DataBeaver" Rasa
Matrix: @tdb:tdb.fi IRCnet: tdb Discord: databeaver

Ilmoittautuneet

Skrollin tekijät:

 1. tdb
 2. nuorzi
 3. linjaaho
 4. la_mettrie
 5. DrDoom
 6. Zagupi

Muut:

 1. adrenalin
 2. Dr. Terrorz
 3. Ravel
 4. Chain Chomp
 5. appas
 6. vurpo
 7. Oni
 8. Sir Garbagetruck
 9. GRR
 10. (Nimi piilotettu)
 11. luutifa
 12. Meea
 13. LimbClock
 14. vkoskiv

Yhteystiedot

Partyä koskevat kysymykset ja ilmoittautumiset voi lähettää osoitteeseen party@skrolli.fi. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mikäli sinulla on erikoisruokavalio tai muuta huomioon otettavaa. Jos olet mielestäsi oikeutettu Skrollin tekijöille varattuun paikkaan, kerro myös siitä. Yritämme arpoa osallistujalistaan sopivan nimen, mutta kerro jos haluat jotain tiettyä näkyviin (tai pysyä piilossa).

Järjestäjien yhteystiedot eri pikaviestimissä löytyvät ylempää. Ilmoittautua voi myös pikaviestinten kautta, mutta annathan siinäkin tapauksessa sähköpostiosoitteesi partyjä koskevaa tiedotusta varten.

Tule myös osallistumaan partykeskusteluun Skrollin lukijakanavilla: Matrixissa #skrolli-party:hacklab.fi, IRCnetissä #skrolli-party ja Discordissa Skrollin yhteisössä.