Tule partyille!

Skrolli Party on Skrollin tekijöiden ja lukijoiden oma demoparty! Nyt toista kertaa järjestettävät bileet pidetään tänä vuonna lauantaina 22.9.2018. Vapaa pääsy lehden toimitukselle ja avustajille, muut pääsevät sisään kompoteoksella. Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä paikan varannutta!

Partyjen kutsuintro on ladattavissa Windowsille ja 64-bittiselle Linuxille (myös 32-bittinen versio). Suosittelemme Nvidian tai AMD:n näytönohjainta. Jos sinulla ei ole sopivaa ajoympäristöä, voit katsoa kutsuintron myös alta (Youtube-linkki) tai ladata videotiedoston.

Katso kuvat viime vuoden partyiltä!

Partypaikka

KotiteatteriSaunaKeittiöOlohuone

Kompot

Kompoihin voi osallistua millä tahansa valkokankaalla ja/tai kaiuttimilla esitettävällä tuotoksella, esimerkiksi reaaliaikademolla, kuvalla, musiikkikappaleella tai videoidulla performanssilla. Jos et keksi nerokasta ideaa, voit käyttää teemaa "pääsylippuni Skrolli Partyyn".

Partyillä järjestetään tänä vuonna kaksi kompoa: reaaliaikateokset kilpailevat omassa sarjassaan ja muut erikseen villissä sarjassa. Reaaliaikasarjan parhaalle teokselle on luvassa palkintona Ultimate-64. Villin sarjan voittaja puolestaan saa MIST-tietokoneen, jonka FPGA-piiri emuloi useita eri klassikkokoneita.

Partypaikan puolesta on tarjolla seuraavaa rautaa:

 • Core i7-950 @ 3 GHz
 • 12 GB RAM
 • GeForce GTX 660
 • Windows 7
 • Debian Unstable
 • Core i7-6700k @ 4 GHz
 • 16 GB RAM
 • GeForce GTX 980
 • Windows 10
 • Debian Unstable
 • FX-4300 @ 3.8 GHz
 • 8 GB RAM
 • Radeon HD 7950
 • Windows 7
 • Debian Unstable

Teokset esitetään 1080p-videotykillä ja 110 tuuman valkokankaalla.

Oldskool-, wild- ja muut laatikon ulkopuoliset entryt ovat myös tervetulleita. Tuo siinä tapauksessa oma rauta paikalle ja sovi asiasta etukäteen jotta yhteensopivuus partypaikan A/V-laitteiston kanssa voidaan varmistaa. Mieluiten suoritamme teokset reaaliajassa, mutta varasuunnitelmana voit toimittaa myös etukäteen tehdyn videon.

Entryt on toimitettava partypäivänä kello 17:00 mennessä. Hyväksyttäviä toimitusmuotoja ovat USB-muistit, optiset mediat sekä URL:t. Jos tuot oman raudan, riittää että sen saa kytkettyä partypaikan A/V-järjestelmään. Varaudu mahdollisten yhteensopivuusongelmien selvittämiseen.

Entryn saa lähettää myös etänä. Tässä tapauksessa suosittelemme toimittamaan ainakin alustavan version hyvissä ajoin ennen partyjä jotta odottamaton yhteensopivuusongelma ei pilaa esitystä. Yhteystiedot lähettämistä varten löytyvät sivun lopusta.

Teokset pyritään esittämään kokonaisuudessaan. Mikäli entryjä tulee odotettua enemmän, esitysaikaa voidaan joutua rajoittamaan, ei kuitenkaan alle viiden minuutin.

Kompoteokset julkaistaan tällä sivustolla partyjen jälkeen ellei tekijä sitä erikseen kiellä.

Saapumisohje

Partypaikan osoite on Heinäpoudankuja 3 B.

Junalla: U- L- ja E-junilla pääsee Tuomarilan rautatieasemalle, josta on noin 800 metrin kävely partypaikalle.

Bussilla: Bussit 134, 136, 224 ja 235 kulkevat noin 200 metrin päästä partypaikasta. Bussit 118 ja 213 kulkevat Tuomarilan aseman vierestä.

Omalla autolla: Käytettävissä on noin 6 autopaikkaa sekä kadunvarsi. Harkitse onko oman auton käytölle tarvetta.

Aikataulu

16:00Skrolli Party alkaa
17:00Demoshow (Sir Garbagetruck)
19:00Kompo
20:00Sauna on lämmin
21:00Demoshow (Grue)
23:00Palkintojen jako

Sauna

Erilliset miesten ja naisten vuorot pyynnöstä, muutoin sekasauna. Oma pyyhe mukaan. Saunan kapasiteetti 6-8 henkilöä.

Huom! Avokiukaasta johtuen lauteille ei saa ahtaa liian montaa saunojaa!

Ruokailu

Skrolli tarjoaa syötävää ja juotavaa. Keittiö ja kaksi jääkaappia on käytettävissä omille murkinoille tai saunajuomille. Pihalla kaasugrilli.

Alkoholi

Skrolli järjestää paikalle perusjuomia. Halutessasi voit myös tuoda omia.

Tupakointi

Ulkona. Korjaa tumpit ja muut jätteet niille varattuun erilliseen roskikseen.

Nukkuminen

Paikalla on olohuoneen vuodesohva sekä kotiteatterin sohva ja nojatuolit. Myös lattialla saa halutessaan nukkua. Ulkopaikkakuntalaiset ovat etusijalla nukkumapaikkojen jaossa.

Järjestäjät

Pääjärjestäjä
Mikko "The DataBeaver" Rasa
Juontaja
Tapio "Thihi" Berschewsky

Ilmoittautuneet

 1. tdb
 2. Thihi
 3. la_mettrie
 4. Beaver
 5. Bass Cadet
 6. naavis
 7. Truck
 8. visy
 9. viznut
 10. waffle
 11. myy
 12. deeku
 13. ravel
 14. LoneWolf
 15. Mikron
 16. Grue
 17. muffintrap
 18. luutifa
 19. b0n
 20. SirKala
 21. branch
 22. nuorzi
 23. aivo
 24. jobe
 25. Ronja
 26. Lotta
 27. Psein
 28. windytan
 29. jaffa
 30. Arttu

Varasijat:

 1. Juhani
 2. sig
 3. Valhe

Yhteystiedot

Partyä koskevat kysymykset ja ilmottautumiset voi lähettää osoitteeseen party@skrolli.fi. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mikäli sinulla on erikoisruokavalio tai muuta huomioon otettavaa. Yritän arpoa osallistujalistaan sopivan nimen, mutta kerro jos haluat jotain tiettyä näkyviin (tai pysyä piilossa).

IRCnetissä voi myös huhuilla nimimerkkiä tdb.

Jos haluat osallistua kompoon etänä, toimita linkki teokseesi sähköpostilla tai IRCissä. Kerro samalla teoksen nimi, tekijän nimi ja laitteistovaatimukset.

In English

Come party with us at the second annual Skrolli Party! Entry is free for editorial staff and Skrolli’s writers and illustrators. Other people can get in with a compo entry. There are 30 places so reserve early, but only if you know you are actually coming.

We accept compo entries without attendance. There will be two compos, one for realtime and another for everything else. The prize is an Ultimate 64 for realtime winner and MiST for wild winner. For more details and technical info on compo formats and deadlines, try to decipher the Finnish, or get in touch with either tdb or Thihi on IRCnet.